Hemen Ara
Kurban Organizasyonu 2025
Satış ve Bilgi için
0 (555) 973 52 83
0 (531) 991 15 64

Kurbanlıklarımızın Özellikleri


Kurbanlıklarımızın tamamı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının
sistemine kayıtlıdır ve düzenli veteriner kontrolleri yapılmıştır.

Büyükbaş (Dana)

Erzurum, Kars ve Ardahan yöresinden topladığımız hayvanlar, bir yıldır Amasya / Suluova’da bulunan besi ahırlarımızda, kuru yemle (Kepek, Arpa Ezmesi, Yulaf Otu, Burçak, Yonca v.s ) beslenmiştir.

Et randımanı ve kalitesi çok yüksektir.

Kurbanlıklarımızın tamamı 2 yaşını ikmal etmiş, dinimimizin emrettiği tüm özellikleri taşımaktadır.

Büyükbaş Kurbanlıklarda Et Randıman Hesabı

Canlı kilodan karkasa geçişte;

1 - % 50 - % 55 arası karkasa dönüşür.
2 - Karkastan ete dönüşürken kemik oranı %18 ile % 22 arasındadır.
Birincisinde daha düşük, ikincisinde daha yüksek olması durumu
hayvanların iyi beslenmediği ve randımansız olduğu anlamına gelir....

Küçükbaş (Koç)

  • Koçlarımız, Kırklareli bölgesinde yetiştirilen Kıvırcık cinsidir.
  • Dünyanın en kaliteli ve en lezzetli eti, Kıvırcık koç etidir.
  • Etlerinde koku olmaz, çocukların keyifle ve iştahla yiyebileceği bir ettir.
  • Et randımanı canlı kilodan karkasa geçişte % 50’dir.

 

Biz Sizi Arayalım?